Τρόποι πληρωμής & αποστολής

ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σου πραγματοποιείται μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
α. με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Υποστηρίζονται οι πληρωμές μέσω IRIS.
β. μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover
γ. με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σου σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά μέχρι κάποιες ημέρες. Μόλις εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email και θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σου.

Ο τραπεζικός μας λογαριασμός είναι:
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR9301403460346002002020940

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια, εντός δύο – τριών (2-4) εργάσιμων ημερών μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Οι παραγγελίες άνω των 60 euro αποστέλλονται χωρίς χρέωση.

Το κόστος αποστολής έχει ως εξής:
– Εντός Αττικής: 4,00 euro μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€.
– Υπολοιποι χερσαιοι προορισμοί εντός Ελλάδας: 4,00 euro μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.
– Νησιωτικοί προορισμοί: 4,50 euro μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.
– Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής, (δυσπρόσιτες περιοχές) η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε σένα, αφήνοντάς σου μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις εναλλακτικές που σου προσφέρουμε. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στη διεύθυνση που μας έχεις ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Product was successfully added to your cart!